Stall Bidegård | Sammanfattning 2016
15721
post-template-default,single,single-post,postid-15721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Sammanfattning 2016

Sammanfattning 2016

2016 började riktigt bra med att Cajsa kvalade till Morgondagens vinnare i Scandinavium med hästen Fly Cross Over PG, kallas PG. Första dagen var helt strålande med en felfri runda och placerad på 5.e plats. Andra dagen gick tyvärr häst och ryttare skilda vägar då PG blev rädd för en fotograf. Men sammanfattningsvis var det fina rundor och en stor upplevelse och bra erfarenhet att få rida in på Scandinavium för Cajsa och PG.

Under året har Cajsa fått två nya hästar som hon tävlar.

Cornelia 8 år e Camaro M ägare Gunnel Gustafsson. Cornelia kom till Cajsa i somras och de har gått från klarhet till klarhet. Säsongen avslutades på Christmasshow i Grevagården med två placeringar i 130.

Cointreau 7 år e Christ ägare Gunilla Bredin. En fin unghäst som Cajsa började tävla i maj på 110 och avslutade även med honom på Christmasshow i Grevagården med en fin 130-runda.

Fredo 12 år e Frenchman ägare Camilla Johnson. Fredo och Cajsa har haft många fina framgångar under året och toppen var när de vann 135 på Christmasshow i Grevagården.

Under året har alla mina elever skött sig bra på tävlingsbanorna och jag är glad och stolt över att vara er tränare.

Jag har jobbat som tränare på Varbergs Ridgymnasium varje vecka och ibland även som gästtränare på Kungsbacka Ridgymnasium. Det är alltid roligt och inspirerande att komma till Ridgymnasiet och ha träningar då alla elever är ambitiösa och hela tiden vill lära sig mer.

 

Tack för i år och nu ser vi fram emot 2017.

Ulrika och Cajsa