Stall Bidegård | Midi Young riders
15759
post-template-default,single,single-post,postid-15759,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Midi Young riders

Midi Young riders

Midi young riders är en tränarsamverkan som sträcker sig över grengränserna. Hopptränaren Ulrika Bidegård, fälttävlanstränaren Anna Felé, OS-ryttarinnan Frida Andersén och landslagstränaren Helena Källblad kommer under ett års tid att träna de nio talangfulla tjejerna. Med mångsidighet, erfarenhet, struktur och målfokus ska de kunna nå de stora målen; – en plats i landslaget, att få rida NM/EM, guld på SM och fortsatta studier på Flyinge eller Strömsholm.

http://mayidoit.wixsite.com/mayidoit/do-it-akademin