Stall Bidegård | Stall Bidegård
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Stall Bidegård

STALL BIDEGÅRD

Här på Stall Bidegård har vi 6 st inneboxar och 6 st uteboxar. Alla boxarna ger hästarna möjligheter att titta ut över hagarna.

I innestallet finns två sadelkammare varav en är privat och den andra för de inackorderade.

Vi erbjuder fullservice  inklusive en träning i veckan för Ulrika Bidegård. I fullservice ingår veckodagar, ej helger eller röda dagar. Box, foder in- och utsläpp samt mockning vardagar ingår.

På gården finns paddock, manege, galoppbana, skrittmaskin, många gräs- & grus-hagar och även skogsridvägar.

ULRIKA BIDEGÅRD

Jag har ridit och tävlat sedan jag var 11 år gammal. Jag har tränat och tävlat på Irland hos Paul Darragh och en kompanjon till Eddie Macken. Har även jobbat och tränat hos den berömda ryttaren Nelson Pessoa. Jag representerade  Sverige i hopplandslaget i många år och var med på EM, var uttagen till OS Barcelona 1992 och kvalade till världscupfinalen 2 gånger. Detta resulterade i  placeringar i  internationella GP, Falsterbo, Scandinavium och Världscupen. Jag har även utbildat och tävlat flertalet unghästar.

På gården finns paddock, manege, galoppbana,

skrittmaskin, många gräs- & grus-hagar och även skogsridvägar.